ucenik pohadja seo kurs
Radionice

SEO kurs

Rasprodato
 • Trajanje kursa: 3 nedelje
 • Dinamika: dva puta nedeljno u popodnevnim terminima
 • • interaktivna predavanja, rad na konkretnim primerima i SEO alatima
 • • bonus radionica Google analitike
 • • bonus mentorski trening o daljim koracima za traženje posla u oblasti SEO-a i IT-a generalno
 • Promo cena: 220€ 180€
Plan nastave

POSTANITE SEO STRUČNJAK

DA LI STE ZNALI?

 • Većina kupaca potraži neki proizvod ili uslugu na Guglu pre nego što donesu odluku o kupovini. Naučite šta je SEO, kako da analizirate i podesite sajt za sebe ili svoje klijente i sadržaj na njemu tako da vas kupci lakše nađu na Guglu, i tako unapredite svoj biznis!
 • Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja je upravo stručnjak za SEO, a za ljude koji dobro poznaju SEO ima sve više posla kako u firmama, tako i na freelance platformama poput UpWork-a.
 • Ukoliko želite da se bavite bilo kojim aspektom IT-a (od programiranja do marketinga), neophodno vam je poznavanje makar osnovnih pojmova SEO-a da biste bili uspešni u svom poslu.
 • SEO ili Search Engine Optimization predstavlja proces čiji je cilj da se stranice jednog sajta što bolje rangiraju u pretraživačima kao što je Gugl. Obuhvata veliki broj tehnika, taktika i strategija, a ovi napori rezultuju u povećanju broja poseta na vašem sajtu, i samim tim povećanju ispunjenja krajnjeg cilja zbog kojeg bilo koji sajt postoji – povećanju prodaje. Radionica će obuhvatiti sve aspekte optimizacije – od tehničkog dela do sadržaja.

Koji je cilj kursa?

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje SEO podrazumeva: od tehničkog podešavanja sajta, preko pisanja sadržaja na sajtu, do građenja mreže linkova i promocije sajta.

Nakon uspešno završenog kursa imaćete dovoljno znanja da možete sami ne samo da osmislite SEO strategiju za sebe ili svog klijenta, već i da je korak po korak sprovedete u delo i merite rezultate i uspeh vašeg rada.

Na ovom kursu ćete steći upotrebljiva znanja i dobiti konkretne informacije, detaljna uputstva i praktične primere, kako biste zaista razumeli svaki od segmenata SEO-a i sutradan mogli da to stečeno znanje primenite.

Kome je kurs namenjen?

Kurs je namenjen svima koji:

 • hoće da prošire svoje IT znanje
 • planiraju karijeru u oblasti digitalnog marketinga i/ili programiranja, a pre svega u oblasti SEO-a
 • imaju ili planiraju da pokrenu svoj biznis i žele da nauče kako da isti pozicioniraju na Google-u i tako steknu kupce ili klijente
 • svima koji žele da nauče SEO i tako ostvare neki dodatni prihod kroz remote rad (rad na daljinu) ili prekvalifikaciju

Koji su benefiti nakon ovog kursa?

Nakon ovog kursa imaćete jasna, struktuirana i upotrebljiva znanja o SEO-u. Naučićete kako da osmislite i sprovedete sva tri aspekta SEO-a (tehnički, sadržajni i promotivni) uz jasne i konkretne savete, korak po korak. Kao poseban bonus na ovom kursu pričaćemo i o Google analitici, kao neophodnom alatu u radu svakog ko se bavi SEO-om.

Na samom kraju kursa nudimo i besplatno savetovanje o daljim koracima za traženje posla u oblasti SEO-a i IT-a generalno, uz konkretne savete o tome gde se i kako mogu pronaći remote poslovi, kako aplicirati za ovakve pozicije, gde tražiti klijente, kako komunicirati sa njima, a sve to uz predloge korisnih alata za vođenje projekata i naplatu.

Šta ćete naučiti?

Kurs SEO-a se sastoji od šest radionica koje sve zajedno pružaju zaokruženo znanje optimizacije. što je dovoljno za rad na velikom broju projekata i klijenata bez obzira na industriju i tržište.

Časovi su koncipirani u sledećih šest tema:

 • Uvod u SEO
 • Tehnički SEO – analiza i korisni alati
 • Tehnički SEO – na šta treba obratiti pažnju prilikom izrade sajta i kako unaprediti postojeći sajt
 • On-site SEO – content creation i analiza ključnih reči (bonus: osnove copywriting-a)
 • Off-site SEO – link building
 • Merenje rezultata, Google analitika i izveštavanje

Koji je posao SEO stručnjaka?

SEO stručnjak ima za cilj da pozicionira sajt na kome radi na što višu poziciju u pretrazi za odgovarajuće ključne reči. Kako bi to ostvario, on/a se služi različitim strategijama i alatima o kojima ćemo detaljno pričati na kursu. Oslanjanjući se na svoje poznavanje Google algoritma (što je takođe jedna od tema kursa), SEO stručnjak dovodi sajt svog klijenta prvo na prvu stranicu Google-a a potom, kroz izvesno vreme, i među prvih nekoliko rezultata za konkretan upit.

To je jedan od retkih poslova koji ima sve – kreativnu crtu, analitički element kao i dinamičnost. Podrazumeva praktični rad na konkretnim sajtovima ali nudi i određenu fleksibilnost, a ono što je možda najlepše je osećaj zadovoljstva koji dolazi kada vidite kako vaš sajt raste na pozicijama u pretrazi i imate zadovoljne klijente.

Kolika je potreba tržišta za edukvanim kadrovima iz ove oblasti?

Do sada ste verovatno već čuli kako su veštine vezane za digitalni marketing i IT u ozbiljnoj potražnji, da plate u ovoj oblasti rastu, a tržište rada cveta (i zapravo raste brže nego što ponuda radne snage može da podrži), a male i velike kompanije stavljaju veći fokus na Google nego ikad pre. Pogotovo u svetlu nedavnih izmena Facebook algoritma, sve veći broj firmi svoje marketing budžete usmerava upravo na pozicioniranje na Google-u.

Posla ima, plate rastu a doći do korisnih znanja koje ćete moći sutradan da primenite na vašem novom poslu (ili na vaš sopstveni biznis) nikada nije bilo lakše, pogotovo uz naš novi kurs SEO-a.

Šta Vam je potrebno za USPEŠNO pohađanje ovog kursa?

Sve što Vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je poznavanje osnova informatičke pismenosti a idealno i poznavanje osnova digitalnog marketinga i naravno, želja za učenjem.

OPTIMIZUJ SVOJU KARIJERU!

Prijavi se
Copyright © 2024. All Rights Reserved By Symbiotica d.o.o.