Utisci polaznika kurseva

Emina

Andjelka nam je temeljno prenela ogromno znanje, na svakom razumljiv i lak način. Sjajan je predavač. Ovo novostečeno znanje je veoma praktično i primeniću ga u svom biznisu. Kurs mi je omogućio veliku uštedu vremena, resursa i napredak na ličnom planu. Vrlo sam zadovoljna i bez razmišljanja ću doći na napredni kurs.

Ksenija

Bavim se marketingom u okviru jedne strane kompanije. Za Andjelku i njene kurseve i radionice sam cula od ljudi koji imaju pozitivna iskustva. Kako mi privatne obaveze ne dozvoljavaju drugacije, najkomfornije resenje su bili individualni casovi 1-1. U tim slucajevima se mozemo dogovoriti koje oblasti su interesantne za moje potrebe, te njih i obradjujemo. Odavno nisam srela osobu koja jednostavnim jezikom i vrlo direktno prenosi svoja znanja. Sve stvari koje su mi bile apstraktne i nepoznate su sasvim lepo objasnjene. Nakon svakog casa u prilici sam da znanje odmah i primenim. SEO kurs je bio moj prvi izbor u individualnim casovima. A uskoro se spremam i za nova znanja za koja sam sigurna da Andjelka Ducić nesebicno deli.

Jelena Miličević

Imate moje tople preporuke za kurs digitalnog marketinga koji je ispunio sva moja ocekivanja. Osim marketinga na drustvenim mrezama, SEO optimizacije I oglasavanja na Googlu naucila sam I druge stvari vrlo primenjive u praksi. Ovaj kurs mi je ukazao koje su kriticne tacke sajtova I na koji nacin mogu da kontrolisem I uticem na rad WEB developera. Mislim da ste mi pomogli da digitalni marketing sagledam I primenim na pravi nacin. Hvala jos jednom.

Sanja Dramićanin

Moji utisci sa kursa su fantastični. Ispunjena su sva moja očekivanja i potpuno sam zadovoljna. Anđelka je izuzetan predavač, sa jedinstvenom harizmom koja istinski voli posao koji radi. Njeno znanje digitalnog marketinga je ogromno, kako teoretsko tako i praktično. Ona zna da pogodi suštinu i da prenese svoje znanje na najbolji mogući način. Četiri nedelje je brzo proletelo, ali je bilo sasvim dovoljno da se javi entuzijazam i ljubav prema digitalnom marketingu. Svaka lekcija je odrađena tako da nam sve bude jasno od početka do kraja i da odmah možemo početi sa pravljenjem kampanje na bilo kojoj društvenoj mreži. Sve preporuke!

Gala Mihailović

I worked with Andjelka on developing my digital skills and building my portfolio in the same time.

We’ve worked on topics like Google ads, Facebook marketing, SEO, creating of successful landing pages.

I learned with her how to create successful online campaigns, how to manage with budget, and most important how to reach my target group and make conversions. Her way of working is very thorough and methodical approach to branding. I can say that everything what I learned in theory, I could immediately implement in my work, and that is what increased my digital portfolio and result on the higher level.
Andjelka is intelligent, professional and a pleasure to work with.

Her high level marketing experience really shows with her quality work, and it had huge impact on me.

I highly recommend her to all of you who are interested to know more about digital marketing, also as to those who wants to take their work on the higher level.

Anđela Jovanović

Uz Anđelkinu pomoć savladala sam osnove digitalnog marketinga, i to mi je bio vetar u leđa da se upustim u samostalno traženje klijenata. Anđelka je veoma prijatna i profesionalna, puna strpljenja sa velikim znanjem koje je spremna da podeli sa vama. Moja topla preporuka za ovu divnu ženu uz koju ćete se zaljubiti u digitalni marketing.

Dragana Jokanović

Postoje tako neke osobe koje nas motivisu i ocaravaju svojim znanjem i nesebicnoscu da ga dele i umnozavaju. Jedna od njih je Andjelka Ducic. Kao expert u svom polju, odusevljavala me je nepresusnom voljom da uci nove stvari i uvele me je u svet digitalnog marketinga, u kome sam i danas, zarazenja njenom bubom.🙂 Nacin na koji Andjelka prenosi svoje iskustvo, detalji i konkretni primeri kojima se sluzi ce vas oduvati. Ulaganjem u sebe kroz njene obuke je nesto najbolje sto mozete sebi da poklonite,ne samo ako krecete u ovaj prelep svet digitala, vec i ako ste neko ko je vec u IT-ju sa potrebom za nadogradnjom ili savetom osobe sa ogromnim iskustvom poput njenog. Ne postoji oblast u marketingu koju ona nije pokrila i usla duboku u njenu metriku. Mogu slobodno da se pohvalim da sam ucila od najboljih. Hvala Sensei.

Marijana Cvetuljski

Najviše mi se dopala sveobuhvatnost SEO kursa koji je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Anđelka Ducić je sjajan predavač, odlično prenosi znanje i objašnjava i najkomplikovanije stvari jezikom laika. Moje tople preporuke svima koji se bave digitalnim marketingom.

Kristina Gligorović

Najviše mi se dopada  što Anđelka nije gledala na sat i zaista se spremila da nam objasni i da nam prenese znanje što je i uradila nesebično. Zaista se vidi njena stručnost u ovoj oblasti kroz detalje, objašnjenja i dinamiku njene priče o svim delovima SEO-a. Anđelka, hvala! Puno sam naučila uz prijatnu atmosferu.

Nebojša Radovanović

Kurs je u potpunosti ostvario očekivanja koja sam imao pre polaska. Kurs je koncizan, jasan i ono što je meni bilo važno je dužina trajanja od mesec dana. Sve pohvale za predavača i za pristup objašnjavanja materije.

Nahoko Hata

Having no experience with marketing before, I was given the task of managing all web-marketing for the restaurant I work at. Initially, I did not know where to start and was feeling very nervous, then I learned about Andjelka’s one-on-one training on advertisement and management over social media. We had 3 sessions together and were able to cover all the basics and necessary information that I needed to know on this topic. I loved that she frequently asked questions such as “Is that clear?” “Do you have any questions?” to make sure that I was following along and the learning pace was manageable for me. Andeljka has the ability to read your learning pace and give you the exact amount of information that you need step-by-step. I highly recommend this one-on-one training for anyone like myself (who knows little about marketing). You will be inspired by Andjelka.

Vlado Banjac

„Kurs je za svaku preporuku i u potpunosti je ispunio moja očekivanja.“

Zainteresovani za naše radionice?

Prijavi se odmah
Copyright © 2024. All Rights Reserved By Symbiotica d.o.o.