predavac vodi kurs digitalnog marketinga
Radionice

Sveobuhvatni kurs digitalnog marketinga

Rasprodato
 • Trajanje kursa: 4 nedelje
 • Dinamika: dva puta nedeljno u popodnevnim terminima
 • Lokacija: online
 • Cena: 290€ 190€
 • Dovedite prijatelja i ostvarite dodatni popust od 20%!
Plan nastave

KURS DIGITALNOG MARKETINGA

Želite da se bavite kreativnim poslom koji se uz to i sve više traži na domaćem i svetskom tržištu rada? Da radite za kompanije na zapadnom tržištu a da ne morate nikada da napustite Srbiju ako to ne želite? Ili tražite posao koji vam omogućava da stalno putujete i radite sa bilo koje tačke na svetu (recimo sa neke sunčane plaže ili zavejane planine)? Tražite način kako da poboljšate sopstveni biznis i promovišete ga na internetu? Onda je ovo kurs za Vas!

Koji je cilj kursa?

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje digitalni marketing podrazumeva: od promocije na društvenim mrežama do pozicioniranja sajtova i email marketinga.

Nakon uspešno završenog kursa imaćete dovoljno znanja da možete sami ne samo da osmislite strategiju digitalne promocije za sebe ili svog klijenta, već i da je korak po korak sprovedete u delo i merite rezultate i uspeh Vaših kampanja.

Na ovom kursu ćete steći upotrebljiva znanja i dobiti konkretne informacije, detaljna uputstva i praktične primere, kako biste zaista razumeli svaki od segmenata digitalnog marketinga i sutradan mogli da to stečeno znanje primenite.

Kome je kurs namenjen?

Kurs je namenjen svima koji:

 • hoće da prošire svoje znanje o marketingu kroz upoznavanje digitalnih kanala promocije
 • hoće da prošire svoje znanje o marketingu kroz upoznavanje digitalnih kanala promocije
 • imaju ili planiraju da pokrenu svoj biznis i žele da nauče kako da isti promovišu na internetu i tako steknu kupce ili klijente
 • svima koji žele da nauče digitalni marketing i tako ostvare neki dodatni prihod kroz remote rad (rad na daljinu) ili prekvalifikaciju

Koji su benefiti ovog kursa?

Nakon ovog kursa imaćete jasna, struktuirana i upotrebljiva znanja o digitalnom marketingu. Naučićete kako da osmislite i sprovedete digitalnu strategiju uz jasne i konkretne savete, korak po korak. Kao poseban bonus na ovom kursu pričaćemo i o GDPR-u kao novoj evropskoj regulativi koja pogađa sve koji posluju na internetu pa tako i stručnjake za digitalni marketing.
Na samom kraju kursa nudimo i besplatno savetovanje o daljim koracima za traženje posla u oblasti digitalnog marketinga uz konkretne savete o tome gde se i kako mogu pronaći remote poslovi, kako aplicirati za ovakve pozicije, gde tražiti klijente, kako komunicirati sa njima, a sve to uz predloge korisnih alata za vođenje projekata i naplatu.

Šta ćete naučiti?

Kurs digitalnog marketinga se sastoji od osam celina koje sve zajedno pružaju zaokruženo znanje digitalnog marketinga dovoljno za rad na velikom broju projekata i klijenata bez obzira na industriju i tržište.

Časovi su koncipirani u sledećih osam tema:

 1. Uvod u digitalni marketing
 2. Social Media Management
 3. Facebook i Instagram Advertising
 4. Ostale društvene mreže
 5. SEO (optimizacija sajta)
 6. Google Ads
 7. Google analitika
 8. Email marketing

Koji je posao Digital Marketing Menadžera ?

Digital Marketing Menadžer je zadužen za promociju celokupnog biznisa ili konkretnog proizvoda na internetu, kroz različite kanale komunikacije. Najčešće to podrazumeva promociju kroz društvene mreže (Fejbuk, Instagram), pozicioniranje sajta na pretraživačima kroz optimizaciju i oglašavanje (SEO i Google Ads), komunikaciju kroz email marketing, kao i merenje rezultata i analizu kroz različite alate za analitiku, poput Google analitike ili Fejsbuk Insights alata.

To je jedan od retkih poslova koji ima sve – kreativnu crtu, analitički element kao i dinamičnost. Podrazumeva praktični rad na konkretnim kampanjama ali nudi i određenu fleksibilnost, a ono što je možda najlepše je osećaj zadovoljstva koji dolazi sa svakom uspešno sprovedenom kampanjom i svakim zadovoljnim klijentom.

Kolika je potreba tržišta za edukvanim kadrovima iz ove oblasti?

Do sada ste verovatno već čuli kako su veštine vezane za digitalni marketing u ozbiljnoj potražnji, da plate u ovoj oblasti rastu, a tržište rada cveta (i zapravo raste brže nego što ponuda radne snage može da podrži), a male i velike kompanije stavljaju veći fokus na digitalni marketing nego ikad pre.

Štaviše, očekuje se da će ponuda poslova iz oblasti digitalnog marketinga porasti za još 38% u toku sledeće godine. Posla ima, plate rastu a doći do korisnih znanja koje ćete moći sutradan da primenite na vašem novom poslu (ili na Vaš sopstveni biznis) nikada nije bilo lakše, pogotovo uz naš novi kurs Digitalnog Marketinga.

Šta Vam je potrebno za USPEŠNO pohađanje ovog kursa?

Sve što Vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je osnovno poznavanje funkcionisanja društvenih mreža (privatni nalozi na Fejsbuku, Instagramu ili nekim drugim platformama) kao i poznavanje osnova informatičke pismenosti.

Takođe, imajte na umu da će Vam, ukoliko želite da se zaista bavite oglašavanjem na internetu, biti potrebna kartica banke koja može da se koristi za online plaćanja. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Svim polaznicima predavač je na raspolaganju tokom celog kursa za konsultacije preko Skype-a (u terminu prema dogovoru sa polaznicima), kao i preko mail-a.

OTKRIJ TAJNE MARKETINGA!

Prijavi se
Copyright © 2024. All Rights Reserved By Symbiotica d.o.o.